Persoane fizice

Alte asigurări

Asigurări de călătoriiAsigurarea de calatorii in strainatate

Este asigurarea care despagubeste cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgenta in cazul unui accident sau imbolnaviri si cheltuielile de repatriere. Produsul de asigurare se adreseaza oricarui cetatean roman (avand atat domiciliul stabil, cat si resedinta pe teritoriul Romaniei), cu varsta minima 3 luni, care doreste sa calatoreasca in strainatate in scop turistic si/sau de afaceri.


Ne-am gandit si la persoanele cu varsta mai mare de 70 ani, care la data solicitarii politei de asigurare fac dovada unei stari, confirmata de medicul de familie, care le permite sa calatoreasca in strainatate. Astfel, pentru dumneavoastra, care aveti in acest moment varsta mai mare de 70 ani, ABC Insurance SA va inainteaza Declaratia medicala (click), pe care va rugam sa o transmiteti completata si semnata de medicul dumneavoastra de familie, impreuna cu Cererea chestionar (click), distribuitorului de asigurari sau sa le trimiteti prin email, la adresa: info.asigurari@abcinsurance.ro .


Regasiti alaturat si informatiile minime pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de incheierea unui contract de asigurare de calatorie in strainatate: PID – Document de informare privind produsul de asigurare Asigurarea de asistenta medicala de calatorie în Strainatate (click).


Nota: Cererea chestionar (click) se completeaza obligatoriu pentru orice categorie de varsta.


Va asiguram ca cererea dumneavoastra va fi analizata si un angajat al ABC Insurance SA o sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi consultanta, daca o acceptati.

Avantajele asigurării noastre

Angajament fata de clientii nostri

Angajament fata de clientii nostri

Prin oferirea unor soluții care sa raspunda asteptarilor si cerintelor lor.

Buni profesionisti

Buni profesionisti

Entuziasti, dedicati clientilor, colaboratorilor si actionarilor in derularea relatiilor sigure si sanatoase.

Corecti, seriosi si rapizi

Corecti, seriosi si rapizi

In respectarea promisiunilor.

Întrebări frecvente

Tot ce ai nevoie să știi despre asigurarea noastră.

Ce este polița de asigurare de cǎlǎtorii?

Polița de asigurare de cǎlǎtorii este un contract de asigurare care despǎgubeşte cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgențǎ ȋn cazul unui accident sau ȋmbolnǎviri si cheltuielile de repatriere.


Cui i se adreseazǎ asigurarea de cǎlǎtorii?

Existǎ restricții de acoperire?

ABC Insurance

Contact


ABC Insurance

2008 - 2024 ABC Asigurari Reasigurari S.A.

© 2024 ABC Insurance. All rights reserved.