Clienti si parteneri

Unul din obiectivele ABC Insurance este de a fi asiguratorul de incredere al societatilor de constructii care opereaza în Romania furnizand servicii de asigurare la preturi competitive si dezvoltand parteneriate reciproc profitabile.


Partenerii ABC Insurance in planul reasigurarii sunt: SCOR Global P&C, Hannover RE, Vig RE, Swiss RE, Deutsche Ruck, General RE, Everest RE, Partner RE, Antares RE.


Dintre clientii cu care Societatea noastra a incheiat in timp parteneriate durabile si avantajoase ne permitem a enumera doar cateva societati comerciale si institutii publice fara a diminua in nici un fel importanta si pretuirea noastra fata de ceilalti parteneri. Amintim in acest context parteneriatele noastre cu: Hidroconstructia SA, Iridex Group Import Export SRL, Apasco SA, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul de Finante, D.N.A., Curtea Suprema de Justitie, Cetelem IFN SA, Egnatia Leasing, Servicii Salubritate Bucuresti, etc.


Succesul ABC se bazeaza pe apropierea de clientii sai, impreuna dezvoltand parteneriate durabile. Societatea este fidela principiului ca temeiul unei colaborari pe termen lung este increderea reciproca.


De asemenea, avem dorinta, energia si resursele de a genera parteneriate noi dezvoltand permanent o paleta larga de canale de distributie a produselor noastre prin reteaua proprie si prin colaboratori.

ABC Insurance

Contact


ABC Insurance

2008 - 2024 ABC Asigurari Reasigurari S.A.

© 2024 ABC Insurance. All rights reserved.