Persoane juridice

Asigurări complexe

Asigurari complexe


Asigurarea lucrarilor de constructii montaj si raspunderea constructorului

Polita este de tip „toate riscurile” si acopera lucrarile de constructii – montaj pentru obiective cu caracter civil, aflate in stadiu de executie, noi sau supuse reabilitarii. Polita permite acoperirea riscurilor asigurate atat pe perioada executiei cat si pe perioada de garantie. Este o acoperire complexa care permite asigurarea tuturor partilor implicate in contractul de executie: antreprenor, subcontractanti, beneficiar. Polita este structurata pe doua sectiuni: sectiunea I care acopera pagubele suferite de obiectivul aflat in stadiu de executie si sectiunea a II-a care acopera pagubele provocate tertilor ca urmare a producerii unui risc asigurat pe santier.


Asigurarea echipamentelor electronice

Este o asigurare complexa care acopera, prin cele trei sectiuni ale sale urmatoarele pierderi: sectiunea I acopera daunele materiale suferite de echipamentele electronice supuse asigurarii; sectiunea a II-a acopera pierderile suferite de datele si suporturile externe de date, iar sectiunea a III-a acopera costurile si cheltuielile suplimentare de operare necesare ca urmare a producerii riscurilor asigurate, care au afectat functionarea normala a echipamentelor asigurate si care au generat si pierderile enumerate anterior. Polita poate acoperi, in functie de solicitarea asiguratului, atat pagube de natura interna cat si cele provocate de factori externi (de exemplu: fenomene naturale sau atmosferice).


Asigurarea pentru avarii accidentale a echipamentelor si utilajelor

Aceasta polita asigura masini, masini – unelte, utilaje, echipamente, agregate, motoare, instalatii sau linii tehnologice, precum si orice alte bunuri asimilabile acestora, care, in momentul incheierii asigurarii, sunt puse in functiune in vederea exploatarii. Pot fi asigurate numai bunurile omologate si care au trecut cu succes testele de incercare sau verificarile in vederea receptiei.

Polita poate acoperi atat daunele avand cauze de natura interna (defecte de material, manopera, erori de proiectare, pene electrice sau mecanice etc.), cat si de natura externa (neglijenta in operare, sau, prin clauze speciale, riscuri naturale (cutremur, inundatii, aluncare de teren etc.), incendiu si furt).


Asigurarea utilajelor de constructii

Aceasta asigurare acopera utilajele, echipamentele si instalatiile de constructii folosite pe santierele de constructii.


Riscurile pentru care se pot asigura bunurile enumerate mai sus sunt, la alegerea Asiguratului:

- incendiu, traznet, explozie;

- ciocniri, loviri sau izbiri cu corpuri exterioare bunului asigurat, caderi, rasturnari;

- furt;

- catastrofe naturale: cutremur, inundatii, revarsari de ape, viitura, alunecari de teren.

Avantajele asigurării noastre

Angajament fata de clientii nostri

Angajament fata de clientii nostri

Prin oferirea unor soluții care sa raspunda asteptarilor si cerintelor lor.

Buni profesionisti

Buni profesionisti

Entuziasti, dedicati clientilor, colaboratorilor si actionarilor in derularea relatiilor sigure si sanatoase.

Corecti, seriosi si rapizi

Corecti, seriosi si rapizi

In respectarea promisiunilor.

ABC Insurance

Contact


ABC Insurance

2008 - 2024 ABC Asigurari Reasigurari S.A.

© 2024 ABC Insurance. All rights reserved.